Samenwerking

Samenwerkende organisaties

Uniek logopedie vindt samenwerking erg belangrijk. Zo heeft zij goede contacten met verschillende collega’s en organisaties zoals; Gemiva SVG-Groep, Yulius, consultatiebureaus e.d. Daarnaast is zij aangesloten/werkt samen met:

Generation Consultancy

Ik ben aangesloten bij Generation Consultancy. Dit is een team wat behandeld vanuit een christelijk oogpunt. Ook zij zijn in hetzelfde pand gevestigd, zodoende is er veel ruimte voor overleg en samenwerking. Benieuwd wie er allemaal zijn aangesloten? Neem gerust een kijkje op op de website van Generation Consultancy.

Kinderteam Dordrecht

Zijn er onduidelijkheden waar u terecht kunt met uw kind. Bij welke therapeut u kind het best past of welk specialisme u voor uw kind nodig heeft? Meld u dan aan bij www.kinderpuntdordrecht.nl. Hier wordt er naar u en uw kind gekeken en samen met u bepaald waar u het beste heen kunt. Uniek logopedie werkt hieraan mee en helpt zo nodig met haar expertise.

Dudok kinderfysiotherapie

In samenwerking met Dudok kinderfysiotherapie worden veel kinderen gezien. Met combi-behandelingen worden de kinderen op sensorisch vlak uitgedaagd en behandeld. Deze combinatie van logopedie met fysiotherapie werpt zijn vruchten af.